LUCAS HIRSCH (1975) debuteerde in 2006 als dichter met familie gebiedt (De Arbeiderspers). Zijn tweede bundel, tastzin, verscheen in 2009. Op dit moment werkt hij aan een derde bundel, die de titel Freak Show zal dragen. Zijn gedichten verschenen in een groot aantal Nederlandse en Vlaamse tijdschriften. Lucas Hirsch is oprichter van de Stichting Kleine Revolutie Producties (Literaire producties), en stond zelf al op podia in Nederland, Vlaanderen en de VS. Hij Iaat zich graag beïnvloeden door onder anderen Nelson Algren, Haruki Murakami, The National, The Gaslight Anthem, The Ramones, John Coltrane, Sirkka Turkka, Alfred Schaffer en Erik Jan Harmens.
INGRID HOOGERVORST (1952) is schrijfster en recensente. Ze publiceerde de romans Woede (2003), Spiegels (2005) en Polsslag (2009), schreef verhalen voor De Gids, De Revisor en Armada, maakte de bundel Vreemdeling in eigen landschap, over de schrijver als buitenstaander (2000), en schreef essays over vrouwen, literatuur & aanverwante zaken in onder andere Trouw, Letter & Geest en HP/De Tijd. Hoogervorst verzorgt de boekenrubriek in de Tros Nieuwsshow op Radio 1 en is als docent Creatief schrijven (proza en essay) verbonden aan de Schrijversvakschool Amsterdam. Volgend jaar verschijnt bij De Bezige Bij haar vierde roman Moederroes.
LUCAS HÜSGEN (1960) is schrijver, dichter en vertaler. Zijn meest recente publicaties zijn de essaybundel Wat een romantische droom (2007), de roman Plooierijen van geschik (2007) en de poëziebundel Vederbeds Lumière (2009).
ERWIN JANS (1963) studeerde Germaanse filologie en Theaterwetenschap aan de K.U. Leuven. Hij werkte als dramaturg bij de KVS (Brussel) en het Ro Theater (Rotterdam). Op dit ogenblik is hij dramaturg bij het Toneelhuis (Antwerpen). Jans doceert over theater en drama aan de Artesis Hogeschool Antwerpen en de Erasmushogeschool Brussel. Hij was redacteur van het tijdschrift freespace Nieuwzuid, en publiceert in onder andere Eutopia, Etcetera, Rekto: Verso en nY over theater, literatuur en cultuur. In 2006 verscheen zijn essay Interculturele intoxicaties. Over kunst, cultuur en verschil (EPO). Samen met Dirk van Bastelaere en Patrick Peeters maakte hij de poëziebloemlezing Hotel New Flandres. 60 jaar Vlaamse poëzie 1945-2005 (Poëziecentrum, 2008). Met Eric Clemens schreef hij het Passa Porta-cahier De democratie onder vragen (Uitgeverij Vrijdag, 2010), dat ook in het Frans verscheen.
ATTE JONGSTRA (1956) is schrijver, dichter en essayist. Bekende titels uit zijn oeuvre zijn Groente (roman, 1991), Het huis M. (roman, 1993), De tak van Salzburg (essay, 2001), De tegenhanger (roman, 2003), De avonturen van Henry II Fix (roman, 2007), Klinkende ikken (Privé-domein, 2008) en De heldeninspecteur (roman, 2010). Jongstra is vast medewerker van NRC Handelsblad en lid van de redactieraad van DW B.
ASTRID LAMPE (1955) debuteerde in 1997 als dichter met Rib. Ze publiceerde vijf bundels bij Querido. De sok weer aan (2000) en De memen van Lara (2002) werden beide genomineerd voor de VSB Poëzieprijs. Voor Spuit je Ralkleur (2005) ontving ze de Ida Gerhardt Poëzieprijs en de Schrijversprijs der Brabantse letteren. Meest recent verscheen Park Slope/K'nex studies (2008). In augustus 2010 verschijnt haar zesde bundel, Lil (zucht). Meer informatie: www.astridlampe.nl.
DIRK LEYMAN (1965) studeerde politicologie en literatuur- en theaterwetenschappen aan de Universiteit Gent. Hij is boekenredacteur bij De Morgen en recenseert er onder meer Nederlandse en Franse literatuur. Leyman was samensteller en coauteur van de literaire stedenboeken Gent, de dubbelzinnige (2000) en Nice, muze van azuur (2004), uitgegeven bij Bas Lubberhuizen. Hij publiceerde in talloze literaire tijdschriften en was acht jaar redacteur van het tijdschrift Deus ex Machina. Momenteel behoort hij tot de kernredactie van DW B. In september 2006 startte hij met zijn literaire nieuwssite De papieren man (www.depapierenman.be), die samenwerkt met NRC Boeken en in 2009 de