Houten beelden: H. Johannes den Dooper (XV B); twee engelen (XV B) met passiewerktuigen; H. Petrus (XVI A); H. Paulus (XVI A); kop van H. Johannes den Dooper (XVI, wormstekig).
Schilderij: H. Dominicus (XVIII, doek).
Gedreven zilveren monstrans (1726, thans te Roermond in de kerk van het H. Hart); gedreven zilveren ciborie (midden-XVIII).
Vier paar gegoten koperen drievoetkandelaars (XVII B).
Kazuifel met wapen (1775); humeraal (XVIII) van fraaie zijde.
Klok, in 1651 gegoten door de gebr. Johannes, Petrus en Henricus van Trier.
Op het kerkhof: grafzerk met wapen (1611, van Willem van Haeren); priesterzerken (1749 en 1785), alle tegen den kerkmuur; overigens steenen grafkruisen van 16.., 163(5), 1669, 1676, 1684 en 1719.
g 1. Het gebroken slot. Te midden van sporen eener uitgebreide omgrachting, bouwval van twee uit groote baksteenen opgetrokken ronde torens (koepelgewelven, nissen, segmentboogopening), verbonden door stukken van dergelijk zwaar muurwerk (schoorsteennis), voorts van een stuk, haaks op den voorgaanden gerichten, dwarsmuur. Middeleeuwsch (wellicht XIV).
2. Van het vroeger adellijke huis Kaldenbroek maken nog aanmerkelijke baksteenen muurresten deel uit van een boerderijcomplex, n.l. een groep in haakvorm met een lager, en met een hooger gedeelte (XVI?) met zware steunbeeren, een andere groep met nieuwere gevels, waarin aan den voorkant een dubbel gezwenkte topgevel (XVI B) met mergellagen en duivegaten is opgenomen en ook aan den achterkant oud metselwerk met mergellagen zichtbaar is; aanmerkelijke resten van een vroegere omgrachting.
3-5. A 66, kleine baksteenen woning met ankerjaartal