Inge Mathijssen rondde in 2016 de onderzoeksmaster Comparative Literary Studies aan de Universiteit Utrecht cum laude af. Ze heeft zich in deze studie in het bijzonder gericht op postkoloniale en transnationale vraagstukken, en schreef haar masterscriptie over hoe er vanuit niet-eurocentrische literatuur en theorie gekeken wordt naar het concept van de mens. Binnenkort verschijnt naar aanleiding van deze scriptie in PhiloSOPHIA een recensie van haar hand van het boek Sylvia Wynter. On Being Human as Praxis, van Katherine McKittrick. Ze werkt op dit moment voor de Universiteit Utrecht aan de organisatie van de Annual Meeting van de American Comparative Literature Association die in juli 2017 in Utrecht zal plaatsvinden.
Jante Wortel schrijft proza en poëzie. Ze studeert in 2017 af aan de opleiding Creative Writing op ArtEZ, en schrijft voor haar eindwerk een novelle gebaseerd op de drie maanden dat haar ouders een ex-gedetineerde in huis namen. Daarnaast doet ze onderzoek naar schaamte bij, rond en in het schrijven, waar ze columns over schrijft voor Passionate Platform. In 2016 stond ze in de finale van de landelijke schrijfwedstrijd Write Now!.
Klaas la Roi is redacteur bij Vooys en volgt de master Neerlandistiek aan de Universiteit Leiden. Binnen zijn specialisatie in de moderne letterkunde doet hij onderzoek naar Nederlandse literaire werken over gestorven kinderen. Doordat hij zijn bachelor in de taalbeheersing afrondde, is hij met name geïnteresseerd in de plek van retorische elementen in literatuur en de connectie tussen autobiografisme en taalhandelings-theorieën.
Laura de Bruijn is redacteur bij Vooys. Ze studeert Literatuurwetenschap aan de Universiteit Leiden en zal binnenkort van start gaan met haar bachelorscriptie over Nederlands surrealistisch werk dat verscheen in het tijdschrift De Schone Zakdoek.
Levi van der Veur rondde in de zomer van 2016 de onderzoeksmaster Comparative Literature af aan de Universiteit Utrecht.. Haar interesse in medische metaforen en het lichaam in de literatuur ontstond tijdens een uitwisseling met de universiteit van Kent waar ze het vak ‘Literature and Medicine’ volgde. Nu werkt ze alweer een halfjaar bij Uitgeverij Ten Have en brengt ze het filosofische boek aan de lezer.
Liedeke Plate is als universitair hoofddocent genderstudies en cultuurwetenschappen werkzaam aan de Radboud Universiteit. Ze is auteur van Transforming Memories in Contemporary Women's Rewriting (Palgrave, 2011) en mederedacteur van, onder andere, Handboek genderstudies in media, kunst en cultuur (Coutinho, 2015), Mythen van gender (Vantilt, 2015) en Doing Gender in Media, Art and Culture: A Comprehensive Guide to Gender Studies (Routledge, 2017).