Personalia
Else Boer (1991) studeert Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Ze is redacteur en pr-medewerker bij Vooys.
Lieke van Deinsen (1987) rondde in september de onderzoeksmaster Letterkunde en Literatuurwetenschap aan de Radboud Universiteit af met als specialisatie vroegmoderne Nederlandse letterkunde. Momenteel werkt zij in Nijmegen aan een proefschrift over politieke literatuur tussen 1670 en 1730.
Lia van Gemert is hoogleraar Historische Nederlandse letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en directeur van het Amsterdams Centrum voor de studie van de Gouden Eeuw.
Maarten van der Graaff (1987) is dichter. Hij publiceerde onder andere in De Revisor, nY, Kluger Hans en De Brakke Hond. In Deus ex Machina verscheen een essay van zijn hand en in het najaar zal zijn eerste korte verhaal worden opgenomen in DW B. Een debuutbundel is in voorbereiding, ook werkt hij aan een roman.
Jemaine Jacobs is illustratrice. Ze combineert graag tegenstellingen: clean tegenover rauw, grafisch tegenover wild autonoom, luchtig tegenover zwaar, en probeert daar de balans tussen te vinden. Ze staat open voor uitdagingen en ziet zichzelf als een kameleon: altijd bereid om nieuwe dingen te leren en uit te proberen. Inspiratie is tenslotte overal. Website: http://www.jemainejacobs.com en e-mail: info@jemainejacobs.com.
Frank Keizer (1987) volgt de onderzoeksmaster Nederlandse letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij publiceerde kritieken, vertalingen en poëzie in onder meer nY, Parmentier, Kluger Hans, Vooys en op De Reactor. Samen met Samuel Vriezen vertaalt hij momenteel de bundel Disaster Suites van de Amerikaanse dichter Rob Halpern, die in het najaar zal verschijnen bij Uitgeverij Perdu. In juni verschijnt bij Uitgeverij Stanza het chapbook Dear world, fuck off, ik ga golfen.
Lars Kloet (1990) zit in het derde jaar van de studie Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht en is sinds mei 2010 redacteur bij Vooys. Daarnaast is hij als student-assistent verbonden aan het NWO-project ‘The power of satire: cultural boundaries contested’.