Personalia
Inge Duine (1984) studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool Journalistiek en Algemene Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Haar afstudeerscriptie voor Algemene Cultuurwetenschappen ging over de herinnering aan de watersnoodramp in de journalistiek, oral history en literatuur (begeleid door dr. Sander Bax). Ze werkt nu als (eind)redacteur voor Punt, de hogeschoolkrant van Avans Hogeschool.
Rob Faesen promoveerde in de Taal- en Letterkunde met een proefschrift over de begeerte in het werk van Hadewijch (1997). Hij doceert Middelnederlandse mystieke literatuur aan de Katholieke Universiteit Leuven en is lid van het Ruusbroecgenootschap (Universiteit Antwerpen). Hij publiceerde onder andere deel IX van Jan van Ruusbroecs Opera omnia (Tielt/Turnhout 2003), een vertaling van de Seven manieren van minne van Beatrijs van Nazareth (Kapellen 1999), en in samenwerking met Rik van Nieuwenhove en Helen Rolfson Late Medieval Mysticism of the Low Countries (New York 2008).
Jaap Goedegebuure (1947) is hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde aan de Universiteit Leiden en literatuurcriticus voor Trouw. Hij publiceerde boeken over - onder meer - H. Marsman, de literaire decadentie, de nieuwe zakelijkheid, de Nederlandse literatuur tussen 1960 en 1988 en de doorwerking van de Bijbelse thematiek bij schrijvers van de twintigste eeuw.
Laurens Ham is verbonden aan de Universiteit Utrecht, waar hij sinds februari 2010 werkt aan een proefschrift over autonome auteurs in de moderne Nederlandse literatuur. Daarnaast doceert hij op de Koningstheaterakademie in Den Bosch en is hij freelance essayist. Hij publiceerde eerder onder meer in DW B, nY, Parmentier, Ons Erfdeel en Spiegel der letteren.
Daniël Harmsen heeft na anderhalf Grafisch Ontwerp in Arnhem zijn plek gevonden op de opleiding Game Design and Development in Hilversum. Hij maakt videogames, webgames en websites, en houdt zich bezig met animeren, 3D-modelleren, tekenen, schilderen, drukken en fotograferen.
Rosanne Hebing werkt op dit moment aan een promotieproject over taalverandering in het Ouder Engels aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In mei 2009 is ze cum laude afgestudeerd aan dezelfde universiteit op een beschrijving en editie van een vijftiende-eeuwse Engelse boekrol. Ze leest en schrijft met veel plezier over middeleeuwse Engelse taalkunde, handschriftkunde en letterkunde.
Erik Huizer is grafisch vormgever.
Diederik Oostdijk is universitair docent Engelstalige letterkunde aan de Vrije Universiteit. Zijn boek Among the nightmare fighters: American poets of World War II wordt binnenkort uitgegeven door de University of South Carolina Press. In juni 2009 organiseerde hij de Netherlands American Studies Association conferentie ‘War & War's Aftermath’ op de Vrije Universiteit, waar W.D. Ehrhart hoofdgast was.