aan de opleiding Engels van de Universiteit Utrecht. Hij publiceerde onder andere Callahan en andere gedaanten (Uitgeverij Contact, 2004), De grote verdwijntruc (Uitgeverij Contact, 2007), Anatomie van het slik (De Weideblik, 2010, met Dick Groot, fotografie), Alles en niets (www.citybooks.eu / De vrede van Utrecht, 2010), Zwaartekracht en tegenwicht (www.citybooks.eu 2011 / edition Keiper, 2012) en Kaap Hoorn (Hoorn: De Boterhal, 2013). Hij kreeg de Eerste Prijs 4e Turing Nationale Gedichtenwedstrijd, 2012, ‘Doe-het-zelf’. In 2013 verscheen bij Meulenhoff District en Circle, een vertaling van Seamus Heaney. Een nieuwe bundel is in voorbereiding.
BERNARD LAKEMAN (1964) studeerde sociale geografie aan de Universiteit van Utrecht en werkt aan een poëziebundel getiteld Delen en kwadraten.
AY MEY LIE (1975) studeerde geschiedenis en sociale wetenschappen. Ze schrijft verhalen en essays. In haar werk verweeft ze, de ene keer meer dan de andere, alledaagse fascinaties met haar academische bagage. In februari 2013 was ze als gastschrijver verbonden aan Cemeti Art House, Yogyakarta, Indonesië. Eerder werkte ze als onderzoeker bij de Universiteit van Amsterdam en bij het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken, onder meer als diplomaat in Indonesië.
SYLVIE MARIE (1984) woont in Gent, publiceert sinds 2005 gedichten in literaire tijdschriften en staat regelmatig op het podium. In het voorjaar van 2009 verscheen haar debuutbundel Zonder bij Vrijdag/Podium. Bij dezelfde uitgeverijen volgde in 2011 Toen je me ten huwelijk vroeg. Deze bundel werd genomineerd voor de Herman de Coninckprijs en de J.C. Bloem-prijs. In 2013 verscheen Speler X, een voetbalroman waarvan ze coauteur is. Marie doceert literaire creatie in de academies van Tielt en Ieper en is redacteur bij het literaire tijdschrift Deus ex machina. In 2009 won ze Humo's Gouden Aap waardoor ze een jaar lang wekelijks een gedicht in het blad publiceerde.
ANNA MARIA MARTIROSJAN-MATTAAR (1961) werkte lange tijd als beëdigd tolk-vertaler Spaans en maakte een vijf jaar geleden de overstap naar het Armeens. Ze wijdt zich nu volledig aan literaire vertalingen van het Armeens naar het Nederlands. In 2010 verschenen twee vertalingen van haar hand: het Armeense volksepos David van Sassoen in de prozaversie van Nairi Zarjan en een moderne poëziebundel van Vahe Arsen: De terugkeer van de groene goden. In 2012 vertaalde ze een boek over de geschiedenis van de Armeense boekdrukkunst (Engels-Armeens). Voorts zet ze zich in voor de bevordering van de culturele banden tussen Armenië en Nederland, bijvoorbeeld door tentoonstellingen en boekpresentaties te organiseren.
KREEK DAEY OUWENS (1942) schrijft sinds 1986 gedichten, toneel en proza. Ze publiceerde in literaire tijdschriften als Hollands Maandblad, De Gids, De Revisor en Tirade. In 1991 debuteerde ze met Stokke-vingers, een bundel verhalen en gedichten. Nadien volgden Tegen de kippen en de haan (1995), het prozagedicht Kinderbed (2003) en De achterkant (2009). In 2011 werd ze genomineerd voor de VSB Poëzieprijs. De bundel Blauwe hemel verschijnt in 2014.
KOEN PEETERS (1959) studeerde Communicatiewetenschap en Antropologie in Leuven. Hij debuteerde in 1988. Zijn Grote Europese roman (Meulenhoff | Manteau, 2007) stond op de shortlist van de Libris Literatuurprijs. De bloemen, verschenen in 2009, stond op de shortlist van AKO Literatuurprijs en won de F. Bordewijkprijs. Duizend heuvels (2012), zijn recentste roman, werd bekroond met de E. du Perron-prijs. Hij is kernredacteur van DW B.
JOUBERT PIGNON (1978) is schrijver; hij woont en werkt in Haarlem. Eind 2012 debuteerde hij bij uitgeverij Atlas Contact