Hardsteenen doopvont (XVIII A) op balusterpoot; hardsteenen wijwatervat (1706).
Orgel met resten van snijwerk Lodewijk XIV.
Houten knielbank (1686).
Grafzerk van Herman van Bronckhorst († 1512); epitaaf (1691).
Houten beelden: H. Johannes Ev. (XVI A); H. Martinusgroep (XVI B); Madonna (midden-XVII); H. Antonius van Padua (XVII B); H. Jozef (± 1700); Kruisbeeld (XVIII).
Zilverwerk: ciborie (1710); miskelk (XVIII a, met wapen).
Koperen kandelaars: twee geprofileerde (± 1600), vier paar drievoets (XVII c), vier paar gedreven drievoets (± 1700), een paar kleine geprofileerde (midden-XVIII); een koperen wandarm (XVIII); negen wandarmen (XIX a), twee (XIX?); vier spiegelblakers (± 1800). Twee eenvoudige collecteschalen: een Lodewijk XV, en een Lodewijk XVI.
Klok, in 1729 gegoten door Antoine Bernard.
Op het kerkhof een steenen grafkruis (1743).
2. De kapel van O.L. Vrouw (1760, hersteld in 1905) is een langwerpig achthoekige, van baksteen met natuursteenen details en sierlagen opgetrokken kapel, met Ionische pilasters op de buitenhoeken en onder langwerpig tentdak, waarop een spitsje; deur en venstertjes met segmentbogen. Uitwendig een Marianisje, een gevelsteen met Calvarie in vlak beeldwerk, en twee steentjes met chronogrammen. Inwendig een balkenzoldering. Klein barok altaar, waarop een Mariabeeldje in oude zijden kleedij (alles XVIII).
g 1. Het kasteel ligt op een omgracht terrein. Van het oude slot (XIV-XV), thans een bouwval, staan nog: a. een zware, inwendig van keien gemetselde, ronde mergelsteenen toren (XIV A?), met overkoepelde, half benedengrondsche ruimte, vroeger met een tusschenvloer op balken, de ruimte hierboven met een tweeden tusschenvloer (trapje in de muurdikte) en een tweede koepelgewelf, waarop (thans) een