kan het slagen. Met de tietel aanvaarden wij elke alternatieve.
Wat de finantiële medewerking betreft, ik wil wel 50 fr. per nummer bijleggen. Ook Burssens, vermoed ik. Komen wij echter tot een zeker aantal abonnenten, dan zouden deze het - voorlopig - tekort goed maken. Mijn ziekte laat me geen buitensporigheden toe.
Ik ga akkoord met een nummer van 56 blz. tweemaandeliks. Het nr zou dan in Vlaanderen 7,50 fr. moeten kosten; een abonnement 5 × 7,50 fr. (dat is een nr gratis als abonné) 37,50 fr. D. moet de prijs voor Holland bepalen.
80 exemplaren voor Vlaanderen, 80 voor Holland. Elk medewerker heeft recht op twee exemplaren van het nr met zijn bijdrage; elk redakteur eén abonnement, plus zoals de medewerkers in geval van medewerking. Van het eerste nummer zouden ten minste 300 ex. moeten gedrukt worden, 100 ex. meer voor propaganda: pers, proefnummers, enz.
Neen, je moet in de redaktie. Ik weet wel dat er iets zeer plezierigs is in de rol van onafhankelik outsider. Maar daar gaat het niet om. Juist omdat Holland hier te licht weegt, moet Vlaanderen, vanwege de reklame, mijn jonge vriend, een beetje doorwegen. Het hoort dus te zijn: Blijstra, Burssens, Dinger, du Perron, v. Ostaijen. Alle briefwisseling betr. red. en adm., voor Holland aan Dinger, voor Vl. aan v.O.
Verder: nu moeten de medewerkers geïnviteerd worden. (I.K. Bonset, aan deze blague deed ik liever niet mee). Of is dat reeds gebeurd? door D.? Ik zou het jammer vinden. In Holland komt zeker nog Lou Lichtveld - Albert Helman (een ‘Janus met