met wapens en emblemen (1649-'50, door A. Quellinus, blijkens het ter plaatse in copie bewaard leveringscontract voor het vrouwebeeld en de aankomst op 21 Mei 1651 te Bokhoven). De tombe was oorspronkelijk bestemd voor de Predikheerenkerk te Antwerpen.
Eiken Madonnabeeld (XVI A).
Terracotta beeld (XVII B) van den H. Antonius abt; houten beelden (geverfd) van den H. Cornelius (XVIII A) en van den H. Antonius abt (± 1700).
Zilverwerk: gedreven, ten deele vergulde monstrans (1681) met engelen en figuren in den voet; gedreven, ten deele vergulde ciborie (1847); gedreven kelk met opschrift (1663; merken: 's Hertogenbosch, L en gekroonde zwaan in schild) met gegraveerde medaillons, vergulden kelk (XV, blijkens opschrift in 1544 hermaakt); gedreven ampullenblad (1644, merken: 's Hertogenbosch, D in schild); gedreven wierookvat (± 1800); gedreven kroontje (XVIII B).
Zes kleine koperen kandelaars (XVII).
Twee klokken, o.s. in 1719 door Jean en Joseph Petit en in 1735 door Jean Petit gegoten.
g. 1. Van het voormalige, in 1794 verwoeste kasteel van bokhoven is nog slechts een gedeelte van de baksteenen ommuring met enkele schietgaten en een uitgemetseld waltorentje, gelegen aan den openbaren weg, over.
2. Het voormalig rechthuis, nu woonhuis (1631, blijkens jaartalankers), heeft topgevel met pilasters. Vensterbogen, waarboven geprofileerde lijst, rustend op kraagsteentjes (vensters gewijzigd). Rieten dak. Koperen slotplaat op de voordeur. Inwendig een tegelschouw.