Correspondentie van de redactie met de abonnés
Motto: Wie altijd in vrede wil leven, moet doof, stom en blind zijn.
S.K.F. te Nijm. - Hoewel zwak van stijl, is uw opstel De Gr. Vr. in de Eeuw van Homerus aangenomen. - Uwe Proeven, enz. worden wel een beetje gezocht. Langzaam aan zullen ze geplaatst worden. Voorloopig daarvan niets meer te zenden.
(129. 149. 151. 152.)
St. M. te R. - Hoe oud is Keesje? En dat jou 't en jij 't tegen zijn vader. Een zwak stuk! U hebt beter geleverd. Wil berichten wat er mede te doen.
(147)
D.T. te P. - Zoo nu en dan kan zoo'n versje geplaatst worden.
(146)
E.P.F. - K. te Konstantinopel. - Meld mij per briefkaart of ik uw adres goed begrepen heb: Duitsche post - Poste Restante; dan zal ik U nader schrijven.
(145)
C.G. te Sliedr. - Uwe stukken worden gelezen, en overwogen.
(131. 144)
C. R - B. te...? - Geef mij naam en adres op. Uw opstel Herinnering zal dan gelezen worden.
(143)
Onbekend. - Een Paaschverhaal naar Coppée komt eerst in aanmerking tegen Paschen 1908. Geef mij intusschen naam en adres op.
(141)
de J. - Sprookjes I, II, IV. - Werkelijkheid leest tegenwoordig prettiger. Waag u daaraan liever. De sprookjes liggen opgetast op de redactietafel. U zult veel geduld moeten hebben. Is U een hij of een zij? Waar woont U? Sprookje III niet er bij.
(140)
J.v.O. te Utr. - Aardig, maar suikerzoet. Zal wel eens een beurt krijgen.
(138)
A.H.P. te...? - Uw Voorheen en thans eischt overweging om geplaatst te worden. Voorloopig blijft het liggen. Schrijf mij nader met naam en woonplaats. Het postmerk is Velp.
(137)
Lizzie. - Waarom beschrijft U 't papier aan beide zijden; eene groote zonde tegen pers-usance. Waar zit Am. Vr. I; geef mij 't nommer op, waarin dat geplaatst is? Ik kan er niet naar zoeken. U zult 't terstond vinden. Naam en woonplaats s.v.p.
(136)
B. - S.v. pl. naam en woonplaats. Van een krankzinnigengesticht zal daarna overwogen worden.
(133)
E.K. - Als boven voor Boterbloem en Beek.
(130)
Th. V te...? - Aangenomen. Waar woont U?
(128)
Lierra te H. - Ik verneem eerst door uw briefkaart van die fouten in No. 41. Het zijn zeer gewone drukfouten, die ieder nadenkend lezer zelf corrigeert. Wilt U een errata; schrijf dit dan op een afzonderlijk blaadje papier en zend het aan uitgever of drukkers, maar doet het dan duidelijker dan U 't op uw briefkaart deedt. Op die wijze zou een errata wederom een errata noodig kunnen maken.